Velkommen til SEJ Gravering.

Der tilbyder et godt udvalg af produkter indenfor gaveartikler og skilte, med mulighed for special gravering af tekst og billede.

Firma holder åbent da der ikke er tæt kontakt til kunder, det er en netbutik samt værksted, både for modtagelse og afhentning som foregår udendørs, ønsker du at aflevere eller afhente venligst aftal tid enten via telefon 30 497 100 eller på  https://www.facebook.com/sej.gravering/  der accepteres kun en kunde ad gangen, samt forsendelse så længe transport firmaer modtager forsendelser.

Grundet smittefare ved forsamlinger er det nu også muligt at få smykkevedhæng, nøgleringe, samt Tegn til Hunde & Katte, Revers skilte, Postkasse skilte, Pokal skilte og Blæk PATRONER, sendt som Quickbrev, ikke tracking. - 29 kr. hvilket betyder at forsendelserne bliver leveret i din postkasse med forventet leveringstid på 1-2 hverdage, typisk 1 hverdag.

Ved andre varer til private vil det være muligt at bruge DAO hjemmelevering, da der afleveres om natten skal der være en afleveringsmulighed, pakkepostkasse eller anden forholdsvis sikker placering, noter venligst hvor, hvordan, ved denne forsendelsestype, passer ikke til alle, især ikke i etagebyggeri, forventet leveringstid 2-4 dage, tracking - 46 kr.

Billede graveres ved hjælp af en lille diamant nål, som laver små prikker i metallet af varierende dybde og intensitet. Jo lysere område i billedet, desto dybere prikkes der. Ved helt mørke områder efterlades metallet urørt. Et graveret billede er ikke i farver på samme måde som et fotografi, men har farvenuancer baseret på farven af metallet, i den vare du har bestilt. Når der falder lys på det får det en glød der er rigtig flot, velopløst og nuanceret, og som ændrer sig alt efter hvilken retning man kigger fra.
Du kan læse mere om Gravering >> Her <<