Handelsbetingelser

Du handler hos SEJ Gravering, Svend Erik Jensen Huusgårdsvej 15, 4912 Harpelunde : CVR-DK33343655 : Nykredit Bank 8113-0003798838 : Telefon : 30 497 100 e-mail : info@sej-gravering.dk eller sej1957@live.dk

Alle oplyste priser på denne side er opgivet i Danske kroner inklusiv moms.

Leveringstid afhænger af to dele, behandling af ordre hvori indgår gravering, samt forsendelses måde.

Leveringstiders overholdelse forudsætter at det er muligt at gravere det ønskede, efter bestilling husk at kontrollere mail samt spammappe for eventuelle e-mail.

Levering til Danmark, købte varer vil normalt blive graveret og afsendt indenfor 0-2 hverdage, der er dog mulighed for hasteordre. Der sendes med POST NORD forventet leveringstid 1-2 hverdage eller DAO forventet leveringstid 2-4 dage, hvor der er sporing, der tages forbehold for fragt selskabers overholdelse af leveringstider da dette er udenfor min indflydelse, ved de mere prisvenlige varer som hundetegn, postkasse skilte, blæk patroner m.m. er det muligt at få dette sendt som brev der må forventes en fragttid på måske over 5 hverdage eller quickbrev hvor der normalt er levering 1-2 hverdage, men dette holder desværre ikke altid, og der er ikke mulighed for tracking på brevforsendelser, er der spørgsmål, brug kontaktformular på side eller e-mail : info@sej-gravering.dk eller sej1957@live.dk eller Telefon 30 497 100.

Betaling.

Der kan bruges almindelige betalingskort, samt bankoverførsel, bruges der bankoverførsel fra Danmark tager overførsel alt efter konto og bank, fra samme dag til 2 hverdage, for internationale overførsler vil der normalt gå 2-5 hverdage. Al information vedrørende betaling foregår via tredjepart, særskilte betalingssider, der også sørger for sikkerheden ved kryptering.
Alle betalingssider bruger cookies.

Til firma.

Der handles efter tilbud ved større partier, ellers direkte på hjemmeside.

Fortrydelse.
For varer der ikke er tilrettede / graverede er der 14 dage returret, som beregnes fra varen er modtaget, til varen afsendes fra køber, varen skal sendes tilbage i ubrugt stand og i original emballage, kunde betaler selv returporto, vi modtager ikke postopkrævnings breve / pakker.
For Tilrettede / graverede varer ophører fortrydelse / returretten når der påbegyndes gravering, så fortrydes et køb henvend dig venligst hurtigts muligt ved E-mail.

Garanti / reklamationsret.
Den i loven anførte 2 årige reklamationsret er gældende, som gælder produktionsfejl, almindeligt slid er ikke omfattet.

Har du /I specielle ønsker angående motivet og eller tekst, skriv det i tekstfeltet, eller i kommentarfeltet ved betalingssiden, og ellers er du / I velkommen til at kontakte os ved mail vedrørende dette.

Kvalitet og holdbarhed.
Alle de produkter der er på denne side er udvalgt på grund af deres Kvaliteter, men alt efter hvad de skal bruges til har materialerne jo nogle forskellige fortrin. Det er ikke en produktionsfejl at produkterne Rhodium ( der er et grundstof lige som Titanium, bare Sølvfarvet, hvorfor det også bruges til 925 Sølv, for at forstærke overfladen ), og guld kan tage farve over tid, og nej det er ikke noget der sker på en måned eller to, men over tid, alt efter hvad de udsættes for, ( vi har jo nok alle forsølvede og forgyldte ting vi har arvet fra forældre og bedsteforældre, så værre er det heller ikke ), det er dog smykker, så til personer hvor der må forventes slid eller der er en aggressiv hud, er det sikre valg Rustfrit Stål, Rustfrit stål tager ikke farve og er også det materiale hvilket de fleste af mine Vedhæng og Dog tags er lavet af.
Farvninger er for det meste ikke rigtig misfarvning, da det kan være sved fra huden eller andet skidt, så inden der bruges kraftige ting prøv eventuelt almindeligt Ajax til vinduer, på en bomulds klud, det kan som regel tage det. Alle materialer kan ridses, og også her er Rustfrit Stål mest modstandsdygtig.

Alle Smykker, vedhæng som kæder er Nikkelfri, foruden forsikring fra leverandører tager jeg selv stikprøver.

Billedgravering, og Logo .

Se venligst rubrikken om gravering, >> Her <<.

Anden information.
Er der noget du / I er i tvivl om, eller noget i ikke kan se på siden svarer vi naturligvis gerne på det