Fragt og leveringstider

Leveringstid afhænger af to dele, behandling af ordre hvori indgår gravering, samt forsendelses måde.

Leveringstiders overholdelse forudsætter at det er muligt at gravere det ønskede, efter bestilling husk at kontrollere mail samt spammappe for eventuelle e-mail.

Levering til Danmark, ved enkeltstående varer købt inden klokken 12.00, vil blive graveret og afsendt samme dag. Sendes der med POST NORD er forventet leveringstid 1-2 hverdage, GLS har en forventet leveringstid på 2-3 hverdage, og DAO forventet leveringstid 2-4 dage, hvor der er sporing, der tages forbehold for fragt selskabers overholdelse af leveringstider da dette er udenfor min indflydelse, ved de mere prisvenlige varer som hundetegn, er det muligt at få dette sendt som brev, der må forventes en fragttid på måske over 5 hverdage, eller quickbrev hvor der normalt er levering 1-2 hverdage, men dette holder desværre ikke altid, og der er ikke mulighed for tracking på brevforsendelser, er der spørgsmål, brug kontaktformular på side eller e-mail : info@sej-gravering.dk eller sej1957@live.dk eller Telefon 30 497 100.

Der er fri fragt ved køb fra 499 kr. der bruges Post nord pakkeshop til private, og Post nord pakke til erhverv, leveringstider 1-2 hverdage.